Pre-sàpiens deshuvicat

Sí, hem estat col·laborant amb el Departament Esopèdric de Ritterdam en una investigació conjunta amb la Universitat Polièdrica Internacional de Rubrinhäun. Aquí us deixo aquest vídeo que forma part de l'estudi que s'ha realitzat:



A continuació adjunto l'article complet on s'especifiquen més detalladament els detalls de la investigació i les conclusions a les que s'ha arribat:

Pre-Sàpiens Deshuvicat
UN ESTUDI CONFIRMA LA TEORIA DE PANGEA

El Doctor Rutsnik Bradsvenigsvorn, de la Universitat Polièdrica Internacional de Rubrinhäun (Vulècia del Nord) va trobar un enigmàtic cofre enterrat sota unes immenses roques al fons d’un barranc quan realitzava una expedició conjunta amb el Depertament Esopèdric de Ritterdam. Fins ara, ni ell ni cap dels quatre científics que l’acompanyaven en el moment del descobriment, no han volgut desvetllar l’indret exacte on va tenir lloc la troballa.

“Les diferents especies viatjaven lliurement per tot el súper-continent”

Després de més de cinc anys d’investigació, i un cop efectuades les corresponents proves de Carboni-14 i els diferents anàlisis i testos químics (que es van realitzar sota un clima d’extrem secret als prestigiosos laboratoris vulecians), el Dr. Bradsvenigsvorn ha arribat a una conclusió que recolzaria la teoria tectònica del mite de Pangea i l’Atlàntida.
Segons aquests estudis es confirmaria que fa més de 300 milions d’anys tots els continents actuals formaven un únic súper-continent pel qual podien viatjar lliurement tots els animals terrestres del planeta, incloent-hi l’home.
Això va permetre que els habitants de les zones més humides del planeta entressin en contacte amb els qui provenien de les terres de secà, aquells a qui més havia tocat el sol es barrejaren fàcilment amb els que no el veien gairebé mai, i els que havien estat vivint en fondalades ventoses començaren a relacionar-se amb gent provinent de comunitats subterrànies acostumades a viure en coves i concavitats terrestres de tots tipus.

“De la fusió de les diferents races en va sorgir una nova espècie”

La lluita per la supervivència i la capacitat d’adaptació al medi van donar pas a una fusió de les diverses races d’aquell moment, causant així l’aparició d’un exemplar d’homínid únic en la seva espècie, que recentment s’ha batejat amb el nom de Pre-Sàpiens Deshuvicat.
El Pre-Sàpiens Deshuvicat es va extendre amb gran rapidesa per tot el súper-continent, sotmès als canvis constants de l’evolució: les diferències ètniques que caracteritzaven els habitants del planeta van anar desapareixent paulatinament, en un procés d’uniformització total; primer va ser la pell, després la fesomia de la cara i les faccions, i finalment el cervell. El resultat va ser una uniformitat absoluta a tots nivells.
Cansats de veure sempre les mateixes cares i temperaments, el següent pas (evidentment tots van tenir el mateix pensament) fou anar a explorar l’espai exterior en busca de varietat. Volien conèixer altres galàxies, i coincidint tots amb aquesta idea van fabricar unes màquines espacialitzades totes iguals i van sortir tots el mateix dia i a la mateixa hora, perquè tots havien fet els mateixos càlculs.
Va ser llavors quan van començar a mesclar-se amb extraterrestres dels més llunyans racons de les galàxies veïnes, entrant en contacte amb tot tipus d’al·ligàtors i reptilians de diferents espècies, caràcters i mides. Així van evolucionar i van seguir mutant fins aconseguir crear, ara sí, el que més s’assemblaria a l’ésser humà actual, tal i com el coneixem en els nostres dies.
 
“La mescla del Pre-sàpiens amb diferents E.T.’s va engendrar l’home actual”
 
Per algun desconegut motiu que el Dr. Bradsvenigsvorn encara està intentant desentrellar, hi hagué un moment en que aquests nous éssers espacials van decidir tornar a la Terra, descobrint que entremig dels seus antics territoris havien aparegut unes immenses superfícies d’aigua com les que anteriorment rodejaven el seu món: eren els mars i oceans que havien separat els continents, formant l’actual distribució continental, que encara es conserva i segueix en constant procés de mutació i canvi.
Alguns alienígenes, creats a partir de les fusions dels antics terrícoles amb extraterrestres de totes procedències, veient ja des de l’espai que les diferents zones de la Terra tenien diferents característiques i colors, van decidir distribuir-se segons les pintes que feien en els diversos espais del planeta.

“L’evolució continua i les mutacions carismàtiques encara ens rodegen”
 
Aquestes noves espècies tenen existència eterna, són immortals, i encara avui en dia continuen apareixent i passejant-se pel nostre món; a vegades prenen forma de polítics, d’altres de futbolista, i algun cop fins i tot de directors teatrals i altres espècimens rars que ens rodegen i ens confonen contínuament. Si vostè té sort i se’n troba algun per casualitat, potser pugi eliminar-lo...

Professora Catherine Hôldsbërg / Doctor Enric Sotracs
Rubrinhäun (Vulècia del Nord)

No hay comentarios.: