repercussions

el consagrat realitzador Justine Time ha muntat aquest trailer del que serà una imminent estrena a les grans pantalles de tot el planeta i ens l'ha fet arribar com a mostra del seu suport.

des d'aquí agraïr de nou el recolzament rebut pels milers de milions de seguidors que no han deixat d'enviar-nos els seus missatges entussiasmats.
de tot cor, gràcies!
anem amb nosaltres!!

5 comentarios:

Abelunimbus dijo...

Excel·lent. No cal dir que meravellat tant pel que fa al treball interpretatiu com en la realització. Els personatges? Home, m'agrada molt el Jimmy el Ginyat m'encanta, però em quedo amb l'inspector del cas.

lia dijo...

brutal!! com s'ho ha currat!!jo em quedo amb el jimmy el ginyat, fa molta risa!!

Alba i Mar dijo...

molt bo!em quedo amb l'inspector, és bonissím!!ah,i la música de fons de Manel...aiiii!

Irene dijo...

aiiii...! que m'he enterat avui que vas anar al concert de Manel a l'helio...deuries anar dimecres o div, pq jo hi vaig anar dijous i no hi eres...!
Ahir els vaig tornar a sentir a l'auditori...! Al proper nem junts, què et sembla?
El video bò, MOLT bò, olé pel Jimmy y todos sus amigos.
Sobretot el sr. de la corbata que es cau pel terra.

Ah, i que si, jo tmb vaig amb el Moi, però en vistes de lo que hay...potser em faig del jimmy, eh?
(És que ha deixat el novel bien alto!)

marçal guasch dijo...

Molt bo el plano de he somiat, sembla que part del nas en fora de campm s'allargui fins l'infinit, aquest plano es podria titolar " com tenir el nas més gran del que realment sembla". Felicitats ha hecho usted su primera película. Gran combinació d'element del trailer, amb reportatge d'investigació al més pur estil antena 3, programa infantil argentí i un toc de mortimers per trencar la coherència fílmica.